Online

Avem 36 vizitatori și nici un membru online

Statistici

Utilizatori
4
Articole
182
Afișări articole
351946

Autentificare

Panou utilizatori

" Diversitatea si complexitatea protezelor si ortezelor este tot mai mare in ultimii ani. Echipe de vizionari, ingineri si medici incearca impreuna sa creeze dispozitive cat mai apropiate de structura si de functionalitatea segmentului pe care ar trebui sa-l inlocuiasca.

Cele mai multe dintre aceste noi tehnologii revolutionare exista acum si in Romania prin Theranova. Aici puteti afla mai multe despre produsele si serviciile noastre, citi despre experientele altor pacienti si colabora cu noi pentru a-i ajuta pe cei dragi. "

Învingător la 23 de ani. Un tânăr din Bihor a câșt...


Învingător la 23 de ani. Un tânăr din Bihor a câștigat lupta cu problemele apărute după un accident de mașină, în urma căruia și-a pierdut piciorul. Bertold avea doar 16 ani când a fost nevoit să accepte ce i s...


Mai multe       Alte stiri

Marian Simi Ilie, unul dintre pompierii mutilaţi î...


În valoare de 46 de mii de euro, proteza performantă ar trebui să-l ajute pesingurul pompier supravieţuitor al tragediei de la Mihăileşti să ducă o viaţă cât mai aproape de normal. Banii pentru proteză au fost ...


Mai multe       Alte stiri

Specialiştii unui centru de protezare din Oradea a...


Un militar ucrainean rămas infirm în urma conflictelor armate din estul ţării vecine a primit ajutor de la specialiştii orădeni în protezare. Aceştia s-au aflat timp de câteva zile în Ucraina, unde au susţinut ...


Mai multe       Alte stiri

Specialişti în protezare din Oradea participă la m...


Redau speranţa acolo unde este mai mare nevoie de ea. Specialiştii unui centru de protezare din Oradea participă la misiuni umanitare în zone calamitate şi în teatre de război din toată lumea. În 2010 au fost î...


Mai multe       Alte stiri

Intrebari frecvente

Pacienti Theranova

Cum ne gasiti?

General

În perioada 17 – 20 octombrie 2013, a avut loc, la București, Prima Conferință Națională de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013, cel mai important eveniment din România centrat pe managementul acestor complicații invalidante ale diabetului zaharat. Manifestarea a facut parte din Săptămâna Neuropatiei Diabetice, inițiată în premieră de Societatea de Neuropatie Diabetică. Eveniment la care a participat și Theranova.

Neurodiab 2013 a reunit unii dintre cei mai reputați specialiști din țară și străinătate, care au dezbatut problematica și au adus cele mai noi informații legate de prevenția, diagnosticarea și tratamentul neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic. Evenimentul este credit de Colegiul Medicilor din România cu 16 puncte EMC.

De asemenea, programul conferinței a cuprins state-of-the-art lectures, sesiuni meet-the-expert și workshop-uri de actualitate, utile în practica medicală curentă. Temele centrale ale evenimentului, neuropatia diabetică și piciorul diabetic, au fost dezbătute pluridisciplinar, în încercarea de a oferi o perspectivă complexă asupra acestor grave afecțiuni.

Cu ocazia Primei Conferințe Naționale de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013 a fost lansată și cartea ”Istoria Neuropatiei Diabetice în România”, scrisă de prof. dr. Constantin Ionescu-Târgoviște.


Din nou in Cehia a avut loc un curs de informare a celui mai nou produs Ossur destinat amputatiilor transtibiale. Acesta se numeste Unity si are la baza suspensia activa creata de pompa de vacuum atasata in laba de picior.

 Alex barbos la Theranova de MovemberIntrarea in luna decembrie marcheaza sfarsitul Movemberului, miscare care creste de la an la an si la care Theranova a luat parte. Actiunea Movemberului consta in sensibilizarea opiniei publice cu vedere la maladiile masculine prin intretinerea mustatei a tuturor barbatilor participanti. Sub deviza “Schimbarea la fata a sanatatii barbatilor” la Theranova am incercat sa evidentiem cat mai mult acest aspect nu doar lasandu-ne mustata ci chiar si barba! Cu acest prilej Theranova a facut o donatie de nou augur noului Centru Oncologic Oradea.Joco barbos la Theranova de Movember

 Participa si tu!

 Speram ca acest eveniment sa ia amploare si la noi in tara in anii urmatori si cu aceasta ocazie te invitam si pe tine sa participi alaturi de noi. Daca te hotarasti sa ni te alaturi la urmatorul Movember trimite-ne o poza cu tine cu mustata pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Poza ta o vom atasa urmatorului articol legat de aceasta miscare.


 Suntem mai mult decat un centru medical de ortezare si protezare, suntem sansa ta pentru o viata mai buna!


Movember la Theranova


 Istoricul acestei miscari dateaza inca din 1999 devenind un fel de analog masculin al lunii octombrie roz, luna de informare si prevenire a cancerului mamar. Lansat de catre un grup de australieni s-a extins pana in Africa de Sud, Europa si America de Nord. In 2004 conceptul este preluat de catre Fundatia Movember, iar la initiativa acesteia, in luna noiembrie pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la maladiile masculine. Movember vizeaza sporirea detectarii, diagnosticarii si tratarii eficiente a maladiilor timpurii siiîn cele din urma reducerea numarului de decese care pot fi prevenite. Pe linga controlul anual, Fundatia Movember incurajeaza oamenii sa fie precauti in cazul in care in familii au existat antecedente ale unor boli precum cancerul , dar si de a adopta un stil de viata mai sănătos.

 Obiectivul Movember-ului este de a "schimba la fata sanatatea barbatilor", astfel 1 noiembrie este declarata ziua barbieritului, zi in care participantii ("Mo Bros'’) se rad si isi iau angajamentul a-si intretine mustata toata luna. An de an “Movember” a crescut ca popularitate, fiind sustinuta si de lumea rugby-ului, miscarea inregistrand in 2011 circa 850.000 de participanti in intreaga lume si reusind sa stranga fonduri in valoare de 126,3 milioane de dolari.

 La Theranova in noiembrie, mustata e la moda! Mereu inovativi, privind spre viitor putem spune ca suntem cu un pas inainte! Participa si tu alaturi de noi! Click aici >>> Movember <<< 

Jaco du Plessis - Movember

 Tehnicienii barbieriti - Movember

Theranova de acum si in Bucuresti
Doneaza 2% din impozitul anual

Doneaza si tu cei 2% din impozitul anual pentru sansa la o viata noua!