Online

Avem 47 vizitatori și nici un membru online

Statistici

Utilizatori
4
Articole
182
Afișări articole
351953

Autentificare

Panou utilizatori

Despre noi

Sistemul 2% permite salariaţilor, persoane fizice să direcţioneze legal, fără costuri suplimentare, 2% din impozitul pe salariu datorat statului către o organizaţie neguvernamentală. Totodată dacă ai firmă poţi sponsoriza fără să pierzi nimic. Şi în acest caz codul fiscal permite persoanelor juridice să direcţioneze anual 20% din impozitul pe profit către un ONG. Extras din codul fiscal: Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p: Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

- suma donată este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;

- suma donată nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe proft datorat.

Astfel ai posibilitatea să decizi în mod direct ce se întâmplă cu o parte din impozitul tău ajutând financiar fără să dai din buzunar!

Dacă intenţionezi sa direcţionezi 2% din impozitul tău ca salariat sau 20% din impozitul firmei dar nu te-ai decis către cine, îţi sugerăm să alegi Theranova.

Implică-te! Donaţia ta reprezintă speranţa multor copii şi adulţi care au suferit amputaţii la o viaţă nouă. Tot ce ai de făcut e să accesezi acest link, să completezi formularul şi să-l trimiţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau poţi depune declaraţia ta de venit direct la Administratia Finantelor Publice. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la numerele de telefon 0359/456.700 sau 0359/456.800

Personalul Theranova este dedicat 100% pentru a oferii o îngrijire protetică excelentă pacienţilor cu amputaţii ale extremităţilor superioare sau inferioare. Cu un sediu de fabricaţie in Oradea, tehnologie de top şi tehnicieni calificaţi, Theranova „echipează” pacienţii săi cu proteze individualizate la standarde mondiale. Noi analizăm modul de mers în general sau pas cu pas şi confecţionăm cupe de diagnosticare pentru o mişcare optimă. Departamentele noastre calificate lucrează atât cu pacienţii, cu CAS-urile cât şi cu societăţile lor de asigurare ajutându-i cu răspunsuri la întrebările pentru plată sau alte griji.

Succesul este măsurat în confortul şi realizările postprotezare ale pacienţilor nostri. Obiectivul nostru la Theranova este de a ajuta pacienţii să-şi trăiască viaţa la maxim precum şi creşterea mobilităţii lor de-a lungul vieţii, fără limite.

Personalul nostru este dedicat profesiei şi gata să ofere un mediu cald şi grijuliu, servicii prietenoase şi produse de calitate proiectate şi fabricate prin utilizarea de tehnologii de ultimă oră.

În timpul primei vizite, veţi descoperii că personalul de la Theranova face diferenţa. Ne angajăm să oferim cea mai bună calitate de îngrijire în a ajuta amputaţii să-şi realizeze întregul lor potenţial, precum şi a răspunde noilor provocări.

Primul pas al pacientului la un stil de viaţă cât mai dinamic este primirea protezei individualizată, confortabilă, durabilă şi artistic fabricată.

Personalul calificat de la Theranova combină tehnologia şi experienţa pentru a crea o proteză care deschide uşa pentru noi activităţi incitante în viaţa de zi cu zi.


Theranova Protezare se ghidează după motto-ul “Passion for Motion”, pasiune pentru mişcare.

Să mergi, să cobori scările, să alergi, să practici sportul preferat, să sari în sus de bucurie…lucruri atât de fireşti încât par aproape banale. Şi totuşi atât de importante. Orice accident fie el congenital sau survenit de-a lungul vieţii care are drept rezultat amputarea unui membru poate priva o persoană de aceste mici bucurii. Iar viaţa nu va mai fi niciodată la fel. Aici intervin cei cărora li se spun “MECANICII DE OAMENI”.

În centrul de ortezare şi protezare THERANOVA, cu o tehnologie de ultima oră, o mână de tehnicieni specializaţi şi pasionaţi remodelează corpurile celor trecuţi prin momente dramatice readucând speranţă acolo unde deznădejdea părea să fi triumfat.


Theranova este mai mult decât un centru medical de protezare şi ortezare. Este şansa ta pentru o viaţă mai bună!

În fiecare zi avem privilegiul de a lucra cu mulţi oameni cu adevărat speciali, care au depăşit încercări fizice profunde pentru a-şi reface vieţile. Pentru noi cea mai mare răsplată este aceea de a-i ajuta să se reîntoarcă la activităţile care le fac plăcere.

Încă de la începutul existenţei noastre am văzut schimbări în tehnologie care ne-au permis să creăm proteze şi orteze mai eficiente şi mai confortabile. Plasticurile noi şi foarte uşoare şi linerele din silicon fac posibilă creşterea rezistenţei, abilităţii, stabilităţii, funcţionalităţii şi confortului pentru toată lumea, nu doar pentru atleţi.

Totuşi, materialele noi sunt doar începutul. Ne veţi remarca cu adevărat implicarea prin calitate, prin modul în care prelucrăm şi ajustăm tehnologia nevoilor dumneavoastră individuale – şi vă ajutăm să vă recăpătaţi viaţa de dinainte.

Aici, la Centrul de Protezare şi Ortezare Theranova, vă putem asigura că abilitatea şi confortul dumneavoastră sunt întotdeauna cele mai mari priorităţi ale noastre.